maanantai 11. toukokuuta 2015

Äitienpäivänä syötiin

Tänä vuonna kokeiltiin jälleen suorittaa työnjako ja valmistaa ruokalajit sen mukaan.
Tässä kohtaa heti mainittakoon, että työnjakoa kokeiltiin myös joitakin vuosia sitten, jolloin jälkkärivastaava ilmestyi paikalle vasta jälkiruoan aikoihin mukanaan Pullava-pullapitko.
Rima oli matalalla, mutta samoin oli myös mun luottamus siihen, että tämä onnistuu.

Onneksi kuitenkin vuodet on kasvattaneet noista mun veljistä miehiä ja kaikki sujui paremmin kuin hyvin!


Työnjako ja tarjottavat:

Alkuruoka
Saaristolaisleipää ja lohitartaria
Pake

Pääruoka
Voissa paistettua ahventa
Sandefjordin kastike
Kasvislisuke (Ratatouille)
Kiku

Jälkiruoka
Hedelmäsalaattia
Granolaa
Vaniljakastiketta
Junnu

Jälkiruoan suhteen on myös mainittava, että tarjoilukupit on Junnu itse tehnyt lasisista säilykepurkeista.
Tästä aiheesta tullaan kuulemaan varmasti vielä lisää, sillä Junnun työpaja työstää tällä hetkellä mamalle kynttilänjalkoja viinipulloista.

Etenkin alkuruoka oli todella herkullista!
Pake on nyt useamman kerran jo yllättänyt mut todella positiivisesti kokkailuillaan, vaikka ylipäänsä on ihanaa nähdä miten nuori mies on oivaltanut, ettei ruoanlaitto ole vaikeaa!

Näihin kuviin ja tunnelmiin ei kuitenkaan syöminen loppunut, sillä matka jatkui meidän ruokapöydästä mummilan ruokasaliin.
Mummi oli tilannut multa kakun ja äidin toiveesta se oli tiramisua.



Massu hymyili äitienpäivänä.


Rakkaudella,
KIKU

1 kommentti: