Pohjana on perunajauhoille tehty (=gluteeniton) kääretorttupohja.
Kahdesta pellillisestä sai kasattua näyttävän 4-kerroksisen täytekakun!
Muista tehdä siis tuossa oleva pohjan ohje tuplana, jotta saat kaksi pellillistä, eli tarpeeksi korkean kakun!
Täytteenä kakussa oli suklaavaahtoa ja persikka-voikreemiä.
Persikka-voikreemiä varten soseuta 1 prk persikoita ja valuta ylimääräiset nesteet pois, esim. siivilää apuna käyttäen.
Vatkaa 100g huoneenlämpöistä, suolatonta voita vaahdoksi ja lisää vähitellen joukkoon 1,5 dl tomusokeria vuorotellen persikkasoseen kanssa.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria!
Kreemi saattaa "juoksettua", mutta älä hätäänny, vatkaa vain lisää!
Jos tämäkään ei auta, niin ei siltikään syytä murheeseen, kakun sisäänhän se tulee, joten ei kukaan kuitenkaan huomaa mitään! ;) Pääasia, että maku on kohdillaan!
Jos tämäkään ei auta, niin ei siltikään syytä murheeseen, kakun sisäänhän se tulee, joten ei kukaan kuitenkaan huomaa mitään! ;) Pääasia, että maku on kohdillaan!
Suklaavaahtoa varten sulata noin 100g (talous)suklaata ja jäähdytä.
Vatkaa 2 dl kermaa vaahdoksi ja sekoita joukkoon sulatettu suklaa.
Päällä oleva suklaakuorrutus on tehty sulattamalla kattilassa 100g (talous)suklaata 2 dl kuohukerman ja voinokareen kera. Jäädytä ja sivele kakun päälle.
On sinusta kiinni teetkö sileän pinnan, vai hieman rosoisen, kuten minulla.
Rakkaudella suklaakakkuihin,
KIKU
Oi oi oi... Kiitos ohjeesta, tätä pitää kokeilla!
VastaaPoistaIlo olla avuksi, toivottavasti maistuu! :)
PoistaTää kakku menee kyllä testiin heti kun tulee tilaisuus leipoa kakku :) mutta miksi suolatonta voita?
VastaaPoistaNormaali, suolattu voi, on oikeesti aika suolasta ja se peittää monet maut alleen. Suklaan kanssa suolattu voi vielä toimii, mutta siinäkin saa olla varovainen.
Poista