torstai 16. lokakuuta 2014

Pienet piiraset kasvistäytteellä

Noniin, nyt on kokeiltu piiraset myös kasvistäytteellä!



Fetaa, pinaattia, parsaa, pinjansiemeniä, pippuria, suolaa, oliiviöljyä, sitruunamehua ja valmista ruispiirakkataikinaa.

225 asteessa noin 15 min.




Yhdestä pakastepiirakkataikinasta tuli kymmenen pientä piirakkaa.
Täytteeseen meni 100 g pakastepinaattia, 100 g fetaa, yksi parsa ja noin kourallinen pinjansiemeniä.

Helppoa, hyvää ja nopeaakin!
Taikinan sulattaminen kestää tunnin ja parsan keittäminen aikansa, mutta muuten piirakoiden teko vie ehkä vartin ja paisto vartin, joten noin puolessa tunnissa selviää hommasta!

Taidan alkaa tästä lähin pitämään aina pakastimessa piirakkataikinaa, tiedä mitä kaikkea saa siitä vielä aikaan, kun oikein innostuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti