Pitkään risottoa kaivanneena tämä oli kuin valonsäde harmaiden pilvien seassa.
Ihanan täyteläistä ja sahrami ostamisen arvoista.
Pidin myös ohjeessa olevasta pienestä "jiposta", jolla risotosta saa kuohkeaa ja juurikin täyteläistä; vaahdotettu kerma lisätään lopussa joukkoon!
Alkuperäinen ohje hs.fi/ruoka -sivustolla.
Muutin ohjeesta vain alkoholin (käytin sherryn sijaan konjakkia) ja parmesanin korvasin grana padanolla.
Risotosta tulee helposti liian suolainen, kannattaa olla varovainen kasvisliemen suolaisuuden kanssa!
Valmis risotto on kauniin kullankeltaista, melkein tulee itku jo pelkkää kuvaa katsoessa.
Kokeilkaa ihmeessä!
Tuolla hesarin ohjeella onnistuu noviisikin!
Meillä risoton kaverina oli sitruunapedillä grillattu lohi ja mansikka-vesimelonisalaatti.
Rakkaudella,
KIKU
KIKU
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti