tiistai 17. helmikuuta 2015

Punainen samettinen nakukakku

Täytyihän se minunkin hypätä mukaan tähän jo ohimenevään leivontatrendiin ja kokeilla red velvet kakkua.
Päädyin hyvin tyypilliseen nakukakku -versioon, eli sivuja ei turhaan kuorruteta, vaan kaikki saa näkyä avoimesti.



Ohjeena käytin suoraan K-ruoka.fi -sivuston ohjetta, tosin elintarvikeväri loppui hieman kesken ja kakusta jäi enemmänkin ruskeanpunainen.
Välissä oli Philadelphia -tuorejuustoa, voita ja sokeria.

Kakku oli hauska ja täytteestä tykkäsin, mutta odotukseni red velvetistä olivat korkealla, eivätkö oikein kohdanneet todellisuuden kanssa.
Kaiken kaikkiaan kuitenkin kelpo kakku ja suosittelen kokeilemaan, etenkin kesällä tuoreiden marjojen kera!


Rakkaudella,
KIKU

1 kommentti:

  1. Ainakin nimi kuulostaa hauskalta! Näyttää kyllä raikkaan makoisalta... :P

    Kiitos paketista, hain tänään postista... Kuin sitä malttaa odotella toukokuulle... No hyväähän tunnetusti kannattaa odottaa!

    VastaaPoista