Kutsussa ilmoitettiin aika ja paikka, sekä paljastettiin illan menu.
Kun puhutaan italialaisesta ruoasta, tulee monille mieleen ensimmäisenä pizza ja pasta. Niin mullekin.
Siksi päätin että niitä ei ainakaan tarjota!
Kolme ruokalajia ei tuntunut tarpeeksi italialaiselta, joten päädyin viiteen. Tietysti viinit päälle.
Viinien kohdalla täytyy kiittää Alkon nettisivuja sekä asiantuntevaa palvelua. Taviksille on tehty melko helpoksi valita kuhunkin ruokaan sopivat viinit ja jos jää mietityttämään, niin aina voi myymälässä kysyä henkilökunnalta apua.
Antipasto; rucolasalaatti Parman kinkulla, mozzarellalla ja tuoreilla viikunoilla. Balsamicosiirappi.
Viininä Lambrusco Grasparossa di Castelvetro Amabile il Fojonco.
Primo; sienirisotto
Viininä Riposo Marzemino, Trentino, Italia. 2010
Secondo; pistaaseilla, aprikoosilla ja kuminalla täytetty porsasrulla. Marsala-kastike. Paahdetut rosmariiniperunat
Viininä Solo Passione Appassimento Rosso Veronese, Veneto, Italia. 2010
Dolce; panna cotta tuoreilla marjoilla, kanelisiirappi.
Limoncello -snapsi
Caffé; latte macchiato. Suklaa-mantelibiscotti
Caffé tarjoiltiin ulkona terassilla, kesäyön lämpöisessä syleilyssä. Muuten ruokailu tapahtui keittiössä, joka oli koristeltu oikean tunnelman maksimoimiseksi.
Taustalla soi Spotifysta löytämäni albumi "Italian dinner music, italian restaurant music, background music". Täydellistä.
Kaikki meni hyvin ja kaikki maistui hyvältä.
En silti ihan heti ole lähdössä yhtä suureelliseen projektiin..
Synttäripäivälle tosin on suunnitteilla makumatka Kreikkaan, mutta siihen onneksi on vielä aikaa!
En silti ihan heti ole lähdössä yhtä suureelliseen projektiin..
Synttäripäivälle tosin on suunnitteilla makumatka Kreikkaan, mutta siihen onneksi on vielä aikaa!
Rakkaudella,
KIKU
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti