keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Bang Bang kanaa

Amerikkalainen "fried chicken" -meininki on aina jonkun verran kiehtonut mua, koska se näyttää ja kuulostaa televisiossa aivan älyttömän hyvältä sapuskalta.
Se on varmasti comfort foodia parhaimmillaan!
Voisinkohan mä ettiä netistä amerikkalaista mammaa, joka tekis mulle mac'n'cheese ja fried chicken? Ihan niiden takia vois kyllä lähteä käymään rapakon takana.
(vai onkohan mulla kuitenkin vaan nälkä ja arvostelukyky hämärtyy...?)
Joka tapauksessa, näin viileä ja sateinen kesä vaatii joka tapauksessa comfort foodia!

Törmäsinkin ohjeeseen nimeltä Bang Bang Chicken ja olihan se nyt vaan aika herkullista!
Suoritin kanat suomalaisittain näin:

BANG BANG KANAA

400g kanan rintaa
2,5 dl ruokakermaa
1,75 dl maissitärkkelystä
1 muna
1 tl tabascoa
suolaa ja pippuria
2,5 dl korppujauhoja
1 dl öljyä paistamiseen

1 dl kermaviiliä
hunajaa ja tabascoa maun mukaan
ripaus suolaa


Valmista ensin kastike; sekoita ainekset keskenään ja jätä maustumaan.
Leikkaa kanat sopiviksi suupaloiksi. Sekoita keskenään ruokakerma, maissitärkkelys, muna, tabasco sekä suola ja pippuria.
Kasta kanat ensin kermaseokseen ja sen jälkeen korppujauhoihin.
Paista kanat pienissä osissa runsaassa öljyssä.
Nosta paistamisen jälkeen kanat talouspaperin päälle poistaaksesi ylimääräisen rasvan.
Nauti heti kastikkeen kanssa.


Ei muuta kuin bang bang!


Rakkaudella,
KIKU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti