lauantai 28. joulukuuta 2013

Helppo viikonlopun brunssi

Brunssi on yksi parhaimmista itsensä ja muiden hemmottelukeinoista. Brunssi tuntuu ajatuksena monesti työläältä, mutta kuten aina, kyse on suunnittelusta ja valmistelusta!

Tällä kertaa meillä syötiin pekonia pinaattipedillä ja uppomunilla, kylmäsavulohta, avocadoa, maustekurkkua, tomaatti-mozzarellarieskarullat, köyhiä ritareita vaniljavaahdolla sekä kotitekoisilla vadelma- ja appelsiinihilloilla.
Hyvä niksi, jolla saat uppomunat onnistumaan, on keittää munat kelmun sisällä!
Ota pieni kulho/kuppi, aseta siihen kelmu (kelmun pitää jäädä kuopalle!), riko muna kulhoon kelmun päälle, mausta (esim. suolalla ja valkopippurilla) ja sido kelmusta nyytti.
Keitä nyyttiä kiehuvassa vedessä nelisen minuuttia ja voilà!


Hyvä ruoka on rakkautta!


Rakkaudella,
KIKU


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti